HTML

A marhák blogja

Vicces videók, kritikák,kritizálások,poénos dolgok meg minden ami a marhasághoz kapcsolódik:)

Friss topikok

Esti mese :)

2008.06.12. 21:39 :: bR4z1L HUN

Egyszer volt, hol nem volt egyszer egy emberke, akit Berényi Miklósnak hívtak. Szerelmes lett  Bettibe, a csúnya lányba.  Elmentek a Kék Macsek nevű szar presszóba, ami a Rózsa bisztró klónja, teli seggfejjel, barommal. De egy nap Betti nagyon rosszul lett, így Dr. HÁÚZZ kezelésbe vette, elég alaposan odaszólt neki. Beperelte, Katalin bírónő eljárást indított ellene, így a CSI: Miami helyszínelőknek új munka akadt. El is kapták Houset, benyomták egy börtönbe, ahol megismerkedett egy Scoefield nevű, 13mm hosszú hajú emberkével, aki a bátyját Washingtont, vagy Lincolnt, vagy ki az Úristent akart kiszabadítani, hozzájuk csapódott, és meglógott. Hogy minél távolabb kerüljön a zsaruktól, felszállt egy repülőgépre, ami 2 óra repülés után lezuhant egy szigetre (A pilóta Tibi bácsi volt. "Gyerekek, Tibi bácsi elintézte"). A szigeten House  talált egy csomó túlélőt, de arról fogalma se volt, hogy  hogy élték túl ennyien. Jack, Lock-al jóbarátságot kötött, de a Többieket csúnyának tartotta. Elege lett az egészből, és egy csajt, Samarát megkérte, hogy ugyan másszon már ki a TV-ből, és mondja el a nézőknek, hogy csak az idejüket fecsérlik, így tett, nekem megmondta a tutit az emos ribanc, és mivel már hatalmas a teklefonszámlája, internete nincs a kútban, megkért hogy közöljem mindenkivel.
    A Jóban Rosszban orvosokról szól, végülis iesmiből manapság nagy hiányban szenvedünk: Vészhelyzet, Dr. House, Grace Klinika, Kisvárosi Doktor, Dokik, Kórház a város szélén (asszem). "Szikét, törlést!"
    A Barátok közt egy egész ház életébe betekintést enged, így megtudjuk ki kivel kefélt, ki kinek tesz be, ki kit utál, és a többi...Fantasztikus mulatság 8 óra munka után.  
    Visszatérve a Jóban Rosszbanra. Az a kornyikálás a sorozat elején, valami kegyetlen szar. VVÁÁÁÁÁÁÁÁRD MEEG ÉS RÁDVIRRAD A HOLNAP, NEM SZÁÁÁMÍÍT HOL VAGY, ÉREZD JÓL MAGAAD...ettől sose fogom magam jól érezni. Kábé mint egy beöntés...
    Barátok közt zene se rossz, 78 éve ugyanaz a nóta, szerintem mindenki ismeri, és nem kell bemutatnom. "Felejts el mindeeent, mindent ami fááj" - hát nem tudom, mien lenne, ha az elrontott gyomrunkból adódó hasfájást csak úgy elfelejtenénk? A kanapén ülve magunk alá szarnánk. De minket már 78 éve vár az a "boldog élet" amit a zene ígér...előző cikkben olvashattatok a boldog életről. Khm-Khm.
   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marhak.blog.hu/api/trackback/id/tr92517289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása