HTML

A marhák blogja

Vicces videók, kritikák,kritizálások,poénos dolgok meg minden ami a marhasághoz kapcsolódik:)

Friss topikok

"Média Maffia"- Hal a tortán

2008.10.14. 14:09 :: bR4z1L HUN

Nos, Pisti ismét jelentkezik, és ismét nagy a pofám, tudni illik a mai média = az állatkerttel ( ez a Parlamentre is vonatkozik, ugyebár) és...elegemvan, nem hiszem el. A következőkben a legkiakasztóbb műsorok közül fogok szemezgetni:

Hal a tortán: Ez ugye a TV2 nevű kereskedelmi adón megy, és van egy pár észervételem. Például, a magyar sztháááárok (wááhhááháháhá) cirka 50%-a ezzel a monológgal indít: "Először fogok főzni" vagy "Sosem főztem még" . Oké. Ezzel így nem is lenne baj, de az már nekem is gyanús, hogy hogy a francba képesek egy kb. *****-os vacsorát megfőzni? Kezdők szerencséje? Nem hinném. Én pl. tudok csinálni rántottát, szendvicset, zabpelyhet, és itt ki is merült a lehetőségek sorozata. Tehát, hogy ha engem megkérnének, hogy főzzek valamit, valami hasonlót kéne leeröltetni a torkukon:

 

Szép ugye?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marhak.blog.hu/api/trackback/id/tr87713421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása